Brambory s petrželovým dipem

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
478 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
39 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
118 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vydrbeme brambory a opláchneme je vodou.
  • 2
    Do kříže nařízneme, každou zabalíme zvlášť do alobalu a dáme na 50 minut péct do trouby na 220 stupňů.
  • 3
    Posekáme petrželku, prolisujeme česnek, přidáme strouhaný parmazán, olej a osolíme a opepříme.
  • 4
    Upečené brambory rozevřeme a plníme petrželkovým dipem. Nahoru položíme plátek anglické slaniny a dáme na 10 minut ještě zapéct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.