Brambory s vejci v bylinkové omáčce
40 min.
Ingredience
- 150mililitrůJogurt bílý
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaCukr krupice
- 1lžičkaPetržel - nať
- 250gramůBrambory
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžičkaHořčice
- 1lžičkaKopr čerstvý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
218 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
9 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Brambory uvaříme ve slupce, zchladíme a oloupeme. Ponecháme je celé.
- 2Jogurt smícháme s trochou hořčice, osolíme, opepříme a mírně osladíme. Přidáme nasekané bylinky.
- 3Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a rozpůlíme.
- 4Na talíř upravíme brambory a vejci a podlijeme je připravenou omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.