Brambory se sicilskou omáčkou

85 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
250 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
9 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
9 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozpálíme olej a necháme v něm zesklovatět oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Přidáme oloupané, na plátky nakrájené brambory a česnek, očištěnou, na proužky nakrájenou papriku a fenykl, vše mírně osolíme. Opékáme 3-4 minuty.
  • 2
    Přidáme očištěné, rozpůlené žampiony, rajčata, okořeníme pepřem, nasekanou bazalkou a petrželkou. Podle chuti přisolíme. Dusíme pod pokličkou asi 60 minut za občasného promíchání.
  • 3
    Pokrm můžeme podávat ozdobený nasekanými bylinkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.