Brambory ve slupce s petrželkovým pestem

45 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
444 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
32 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
7 g
Cukr
324 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté brambory vaříme ve slupce v osolené vodě s kmínem a bobkovým listem asi 25 minut. Uvařené brambory scedíme.
  • 2
    Z omyté petrželky otrháme lístky a spolu s oloupaným česnekem, nastrouhaným Parmezánem a piniemi je rozmixujeme. Do směsi vmícháme olej.
  • 3
    Z připravených brambor seřízneme vršky a vnitřky vydlabeme, oloupeme a rozmačkáme spolu s vybranými vnitřky v míse. Vmícháme petrželkové pesto a směsí naplníme brambory.
  • 4
    Můžeme podávat s vařeným hovězím masem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.