Bratislavská skopová roláda
95 min.
Ingredience
- 600gramůSkopové kotlety
- 80gramůSlanina vepřová
- 3stroužkyČesnek
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 300mililitrůVývar z hovězích kostí
- 150gramůMaso mleté - mix
- 120gramůCibule
- 1kusVejce slepičí
- 2kusyFeferony
- 30gramůStrouhanka
- 15gramůPetržel - nať
- 40gramůTuk
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
699 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
55 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Mleté maso zamícháme s jemně pokrájenou cibulí, prolisovaným česnekem, nasekanými feferonkami, osolíme, přidáme vejce, nasekanou petržel, smícháme, podle potřeby zahustíme strouhankou. Kotlety vykostíme a připravíme na plát, osolíme, opepříme, potřeme náplní, poklademe plátky slaniny, zavineme, zajistíme nití a zprudka na rozpáleném tuku opečeme.
- 2Podlijeme, podusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.