Bratislavská skopová roláda

95 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
699 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
55 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté maso zamícháme s jemně pokrájenou cibulí, prolisovaným česnekem, nasekanými feferonkami, osolíme, přidáme vejce, nasekanou petržel, smícháme, podle potřeby zahustíme strouhankou. Kotlety vykostíme a připravíme na plát, osolíme, opepříme, potřeme náplní, poklademe plátky slaniny, zavineme, zajistíme nití a zprudka na rozpáleném tuku opečeme.
  • 2
    Podlijeme, podusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.