Broskvový salát s kozím sýrem

15 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
559 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
37 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zálivku připravíme smícháním 1/2 nadrobno nasekané cibule, 1 lžíce medu, 2 lžícemi balzamikového octa, 120 ml olivového oleje, špetky soli a pepře.
  • 2
    Mandle nasucho opražíme na rozpálené pánvi. Broskve omyjeme, rozkrojíme, zbavíme pecek, nakrájíme na plátky, rukolu a polníček omyjeme a natrháme na kousky.
  • 3
    Salátové listy rozdělíme na připravené talíře, zalijeme připravenou zálivkou, posypeme na kostičky nakrájeným kozím sýrem a opraženými mandlemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.