Bruschetta a bresaola s celerem

13 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
9 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z omytého celeru odkrojíme nať a měkkou část, okraje nakrájíme na proužky silné 2 cm.
  • 2
    Do mixéru vložíme měkkou část celeru, nať, petrželku, sýr, tymián, sůl, pepř, olej a worcesterovou omáčku. Rozmixujeme dohladka.
  • 3
    Chleba opečeme z obou stran a z jedné potřeme česnekem. Bresaolu nakrájíme na proužky.
  • 4
    Celerovým krémem potřeme chleby na straně potřené česnekem, posypeme nakrájenými olivami a bresaolou a ozdobíme celerovými proužky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.