Bruschetta a bresaola s celerem
13 min.
Ingredience
- 200gramůCeler bulvový
- 60gramůSýr krémový
- 5lžicPetržel - nať
- 1lžíceTymián čerstvý
- 1lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
- 1lžíceOlej olivový extra panenský
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 60gramůBresaola - Sušená hovězí šunka
- 60gramůOlivy černé
- 4krajíceChléb celozrnný pšenično-žitný
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
9 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Z omytého celeru odkrojíme nať a měkkou část, okraje nakrájíme na proužky silné 2 cm.
- 2Do mixéru vložíme měkkou část celeru, nať, petrželku, sýr, tymián, sůl, pepř, olej a worcesterovou omáčku. Rozmixujeme dohladka.
- 3Chleba opečeme z obou stran a z jedné potřeme česnekem. Bresaolu nakrájíme na proužky.
- 4Celerovým krémem potřeme chleby na straně potřené česnekem, posypeme nakrájenými olivami a bresaolou a ozdobíme celerovými proužky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.