Bulharská telecí polévka

80 min.
Bulharsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
321 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
14 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do osolené vody dáme vařit omyté maso nakrájené na porce.
  • 2
    Kořenovou zeleninu nakrájíme na plátky, zelí a brambory na kostky. Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme rajčatový protlak, orestujeme a přidáme k masu.
  • 3
    Když je maso téměř uvařené, přidáme kořenovou zeleninu, brambory a zelí.
  • 4
    Hotovou polévku ochutíme octem a solí. Podáváme k ní nastrouhaný křen.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.