Bulharský skopový guláš
80 min.
Ingredience
- 100gramůCibule
- 1lžíceOlej rostlinný
- 200gramůBrambory
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusBobkový list
- 200gramůMrkev kořen
- 200gramůSkopová kýta
- 1špetkaZázvor mletý
- 10gramůČesnek
- 1lžícePažitka
- 150mililitrůVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
327 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
16 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a česnek zpěníme na oleji, přidáme omyté, na kostičky nakrájené maso, osolíme a okořeníme. Podlijeme vodou a dusíme do poloměkka.
- 2Potom přidáme oloupanou, na plátky nakrájenou mrkev a oloupané, na kousky nakrájené brambory. Pokrm dopečeme ve středně vyhřáté troubě.
- 3Při podávání posypeme každou porci nasekanou pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.