Bulka s trhaným vepřovým

430 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
16

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
374 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
20 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
2 g
Cukr
579 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové maso omyjeme ve vodě a osušíme. Vetřeme do něj sůl a pepř.
  • 2
    V malé misce smícháme kmín, oregáno a papriku. Touto směsí posypeme vepřově maso a nakonec potřeme olivovým olejem.
  • 3
    Maso dáme do pekáče, přidáme najemno nasekanou jalapeňo, cibuli i stroužky česneku. Podlijeme pivem a pomerančovou šťávou. Pečeme na 120 °C asi 7,5 hodin. Podle potřeby můžeme podlít vodou. Pak zvýšíme teplotu na 180 °C a pečeme půl hodiny.
  • 4
    Vytáhneme z trouby a necháme pár minut odpočívat, poté maso natrháme vidličkami. Promícháme ho s výpekem.
  • 5
    Bulky rozpůlíme a rozdělíme do nich trhanou masovou směs. Doplníme majonézou a nasekanou petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.