Burgundská polévka

50 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
222 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
13 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
8 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tykev, karotku, celer omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kostky. Zelí nakrájíme na tenké plátky, oloupané brambory na nudličky. Oloupaný česnek nakrájíme na tenké plátky a celerovou nať rozsekáme. Na polovině tuku podusíme česnek, celer a karotku.
  • 2
    Do měkké zeleniny přidáme vodu, osolíme, přidáme zelí, tykev
  • 3
    a brambory.
  • 4
    Uvaříme doměkka. Nakonec dáme do polévky zbytek tuku a okořeníme pepřem a pažitkou.
  • 5

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.