Bylinková makrela v alobalu

22 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
631 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
47 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
133 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Makrely nakrájíme na plátky. Osolíme je a opepříme. Na list alobalu vždy vložíme 1 plátek ryby. Zahřejeme si gril.
  • 2
    Všechny bylinky, kopr, petržel, kerblík a bazalku nasekáme najemno. Vložíme je do misky, kam vlijeme rozpuštěné máslo a šťávu vymačkanou z 1 citronu. Přidáme očištěnou a nadrobno nasekanou feferonku a oloupaný a nasekaný česnek. Promícháme a směsí natřeme plátky ryby. Alobal uzavřeme a grilujeme 12 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.