Bylinková makrela v alobalu
22 min.
Ingredience
- 1,6kilogramyMakrela obecná
- 4špetkySůl
- 4špetkyPepř černý mletý
- 20gramůPetržel - nať
- 20gramůKerblík
- 20gramůKopr čerstvý
- 20gramůBazalka
- 2stroužkyČesnek
- 100gramůMáslo čerstvé
- 1kusCitrony
- 0,5kusFeferony
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
631 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
47 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
133 mg
Postup přípravy
- 1Makrely nakrájíme na plátky. Osolíme je a opepříme. Na list alobalu vždy vložíme 1 plátek ryby. Zahřejeme si gril.
- 2Všechny bylinky, kopr, petržel, kerblík a bazalku nasekáme najemno. Vložíme je do misky, kam vlijeme rozpuštěné máslo a šťávu vymačkanou z 1 citronu. Přidáme očištěnou a nadrobno nasekanou feferonku a oloupaný a nasekaný česnek. Promícháme a směsí natřeme plátky ryby. Alobal uzavřeme a grilujeme 12 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.