Bylinková omeleta s chřestem a ricottou

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
508 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
39 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve opečeme na rozpáleném grilu doměkka chřest. Během grilování jednou otočíme a poté jej uchováme teplý.
  • 2
    Mezitím smícháme vejce, prolisovaný česnek, nasekané bylinky a dochutíme solí a pepřem. Na pánvi zpěníme máslo a vlijeme část vaječné směsi. Pečeme 1-2min, poté téměř hotovou omeletu přeneseme na gril a ještě 3-4min dopečeme. Stejně postupujeme se zbytkem směsi.
  • 3
    Na každou omeletu poklademe chřest a ricottu, pokapeme olivovým olejem a citronovou šťávou, dozdobíme kousky parmazánu, čerstvou pažitkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.