Bylinkové máslo s pepřem
15 min.
Ingredience
- 250gramůMáslo jihočeské
- 10gramůEstragon
- 10gramůPetržel - nať
- 10gramůKopr čerstvý
- 10gramůMáta
- 10gramůPažitka
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1stroužekČesnek
- 1lžíceCitronová šťáva
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
239 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
26 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
252 mg
Cukr
49 mg
Postup přípravy
- 1Česnek oloupeme, nakrájíme, dáme do mixéru, přidáme na kostky nakrájené máslo, estragon, nasekanou petrželovou nať, nasekaný kopr, mátu, nakrájenou pažitku, vymačkanou šťávu z 1 ks citrónu a vše důkladně rozmixujeme. Ochutnáme a podle vlastní chuti osolíme, opepříme, rozmícháme a směs přeložíme na pergamenový papír, zabalíme do tvaru knedlíku, konce prohneme a dáme do ledničky, aby směs ztuhla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.