Candát s bylinkovou krustou

42 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
372 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
11 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žampiony nasekáme nadrobno, šalotku na jemné kostičky. Ze snítek petrželky a bazalky otrháme lístky, několik jich odložíme stranou na ozdobu, zbytek rozsekáme. Pažitku krájíme nadrobno.
  • 2
    Žloutek z vařeného vejce rozmačkáme, smícháme se žampiony, šalotkou, strouhankou, bylinkami a olejem.
  • 3
    Zapékací formu vymažeme olejem, plátky ryby osolíme, opepříme a položíme do formy kůží dolů. Rovnoměrně potřeme směsí hub a bylinek, candáta zalijeme vínem, zapečeme v předehřáté troubě na 225°C asi 12 minut.
  • 4
    Podáváme ozdobené lístky petrželky s vařenými bramborami nebo bagetou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.