Candát s mandlovou krustou

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
602 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
48 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
466 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného candáta naporcujeme na filety, osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a poprášíme moukou. Porce opečeme na rozpáleném oleji dozlatova, vyjmeme a dáme do máslem vymazané zapékací mísy.
  • 2
    Plátky mandlí smícháme se žloutky, strouhankou a smetanou, ochutíme najemno umletými mandlemi, špetkou muškátového květu, solí a nasekanou petrželkou. Nakonec přidáme prášek do pečiva.
  • 3
    Směsí pokryjeme porce candáta, vložíme do rozpálené trouby a zapečeme dorůžova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.