Canneloni zapečené se zeleninou

60 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
750 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
17 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakládaná rajčata slijeme, cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev na malé kostičky, cuketu a lilek na větší kostičky a česnek prolisujeme.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme olej, přisypeme lilek a cuketu, orestujeme, přidáme česnek, ochutíme cayenským pepřem, oreganem, tymiánem, osolíme a opepříme. Promícháme a odstavíme z ohně. Nyní přimícháme rozdrobený kozí sýr. Touto směsí naplníme canneloni.
  • 3
    Do pánve vložíme scezená rajčata, cbuli a mrkev. Osolíme, opepříme, přidáme špetku tymiánu a 10 minut podusíme pod pokličkou.
  • 4
    Do pekáčku vyskládáme canneloni, přelijeme rajčatovou omáčkou, zasypeme strouhaným sýrem pecorino a dáme zapéct. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 25 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.