Canneloni zapečené se zeleninou
60 min.
Ingredience
- 60gramůSýr ovčí tvrdý - Pecorino
- 400gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 50gramůCibule
- 40gramůMrkev kořen
- 40mililitrůOlej olivový
- 10gramůTymián sušený
- 8gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 2gramyPepř cayenský
- 150gramůLilek
- 200gramůCuketa
- 2stroužkyČesnek
- 7gramůOregano sušené
- 300gramůSýr kozí
- 300gramůCanneloni
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
750 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
17 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Nakládaná rajčata slijeme, cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev na malé kostičky, cuketu a lilek na větší kostičky a česnek prolisujeme.
- 2Na pánvi rozehřejeme olej, přisypeme lilek a cuketu, orestujeme, přidáme česnek, ochutíme cayenským pepřem, oreganem, tymiánem, osolíme a opepříme. Promícháme a odstavíme z ohně. Nyní přimícháme rozdrobený kozí sýr. Touto směsí naplníme canneloni.
- 3Do pánve vložíme scezená rajčata, cbuli a mrkev. Osolíme, opepříme, přidáme špetku tymiánu a 10 minut podusíme pod pokličkou.
- 4Do pekáčku vyskládáme canneloni, přelijeme rajčatovou omáčkou, zasypeme strouhaným sýrem pecorino a dáme zapéct. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 25 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.