Carpaccio z tresky

150 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
609 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
65 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
382 mg
Cukr
13 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filé z tresky tmavé vykostíme a necháme chladit dvě hodiny v mrazničce.
  • 2
    Petrželku a tymián očistíme, necháme okapat a otrháme lístky. Česnek oloupeme.
  • 3
    Ančovičky rozmixujeme s bylinkami a 0,2 litru oleje. Dokořeníme solí, pepřem a koňakem. Filé nakrájíme na velmi tenké plátky.
  • 4
    Zbylým olejem potřeme servírovací talíře a rozložíme na ně plátky filé, které potřeme omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.