Celerový bramborák s tvarohem
30 min.
Ingredience
- 1kusCeler bulvový
- 2kusyBrambory
- 6stroužkůČesnek
- 250gramůTvaroh jemný
- 2kusyVejce slepičí
- 250gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaKmín drcený
- 1lžičkaMajoránka
- 150mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
717 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
43 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěný celer a oloupané brambory najemno nastrouháme do mísy. Osolíme, přidáme prolisovaný česnek, tvaroh, koření a vejce. Vše promícháme a po částech přisypáváme mouku. Vypracujeme těsto na bramborák.
- 2Do pánve na rozpálený olej pokládáme lžící kopečky těsta, zploštíme je na placičku a po obou stranách osmažíme dozlatova.
- 3Bramboráky podáváme teplé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.