Celerový salát s bylinkami

17 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
109 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
8 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dvě středně velká vejce uvaříme natvrdo, zchladíme, oloupeme a nakrájíme na kousky. Celer oloupeme a nahrubo nastrouháme, čerstvou pažitku a petrželku posekáme a vymačkáme šťávu z jednoho citronu.
  • 2
    Olivový a sezamový olej smícháme s citronovou šťávou a vidličkou zálivku našleháme.
  • 3
    Do salátové mísy dáme strouhaný celer s nakrájenými vejci, polijeme zálivkou, přidáme nasekané bylinky, osolíme, okořeníme pepřem a vše dobře promícháme.
  • 4
    Servírujeme na miskách jako předkrm nebo svačinu s plátky bagety.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.