Celozrnné ravioli plněné brokolicí s langustou
80 min.
Ingredience
- Na náplň
- Na omáčku
- Na těsto
- 3kusyVaječný žloutek slepičí
- 2kusyVejce slepičí
- 150gramůMouka pšeničná celozrnná
- 250gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
726 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
30 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Zaděláme těsto, zabalíme ho do fólie a necháme v chladničce odpočinout 30 minut.
- 2Brokolici uvaříme a rozmixujeme se solí, pepřem, feferonkou a olejem.
- 3Z těsta vyválíme 2 slabé pláty. Na první dáme ve stejné vzdálenosti brokolicovou náplň a přiložíme druhý plát a utvoříme ravioli.
- 4Langusty vyloupeme, nakrájíme na kousky.
- 5Z krunýřů uvaříme s bobkovým listem rybí vývar. Omáčku uděláme tak, že maso z langust opečeme s česnekem na másle, s rajčaty a vypeckovanými olivami. Podlijeme rybím vývarem a sundáme z ohně. Ravioli vaříme 5 minut v osolené vodě a přendáme je do omáčky, přidáme trochu másla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.