Celozrnné ravioli plněné brokolicí s langustou

80 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
726 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
30 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zaděláme těsto, zabalíme ho do fólie a necháme v chladničce odpočinout 30 minut.
  • 2
    Brokolici uvaříme a rozmixujeme se solí, pepřem, feferonkou a olejem.
  • 3
    Z těsta vyválíme 2 slabé pláty. Na první dáme ve stejné vzdálenosti brokolicovou náplň a přiložíme druhý plát a utvoříme ravioli.
  • 4
    Langusty vyloupeme, nakrájíme na kousky.
  • 5
    Z krunýřů uvaříme s bobkovým listem rybí vývar. Omáčku uděláme tak, že maso z langust opečeme s česnekem na másle, s rajčaty a vypeckovanými olivami. Podlijeme rybím vývarem a sundáme z ohně. Ravioli vaříme 5 minut v osolené vodě a přendáme je do omáčky, přidáme trochu másla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.