Celozrnné špagety s bylinkovou omáčkou

30 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
656 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
27 g
Sacharidy
95 g
Vláknina
11 g
Cukr
723 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do většího hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme těstoviny a ihned promícháme. Na mírném ohni zvolna vaříme 20 minut. Během varu těstoviny občas promícháme, aby se nelepily. Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 2
    Do mixéru nasypeme natrhané listy rokety, lístky estragonu, oříšky, kapary, kyselou okurku, česnek, sůl, pepř, přidáme sardelovou pastu, zakápneme olejem a rozmixujeme dohladka. Špagety upravíme na talíře do tvaru věnce, doprostřed naneseme zelenou omáčku a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.