Česnekové brambory s tymiánem

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
393 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
36 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
5 g
Cukr
25 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vodu přivedeme k varu. Vložíme na 10 minut brambory a vaříme. Brambory scedíme, necháme okapat a zchladnout.
  • 2
    Brambory přendáme na prkénko a nakrájíme na klínky. Neloupeme.
  • 3
    Rozehřejeme olej a máslo, přidáme česnek a zahříváme. Jakmile začne česnek hnědnout, odstraníme z ohně. Vmícháme bylinky, osolíme a opepříme. Směsí potřeme klínky brambor.
  • 4
    15 minut opékáme na grilu doměkka. Během pečení potíráme vyhotovenou směsí.
  • 5
    Horké podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.