Česnekový chléb s ricottou a bylinkami

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
308 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
8 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olivy vypeckujeme a nadrobno nakrájíme. V míse je smícháme s nasekaným estragonem, pažitkou a mátou. Přidáme strouhanou citronovou kůru a ricottu. Ochutíme solí a pepřem. Vmícháme rajčatový protlak a vložíme do servírovací misky.
  • 2
    Gril rozpálíme na nejvyšší teplotu. Bagetu nakrájíme na krajíčky a z obou stran je opečeme cca 2 minuty dozlatova. Potřeme je česnekem a servírujeme s pomazánkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.