Česnekový chléb s ricottou a bylinkami
30 min.
Ingredience
- 6kusůOlivy zelené
- 1lžíceEstragon
- 1lžíceMáta
- 1lžícePažitka
- 1lžičkaCitronová kůra
- 255gramůRicotta
- 1kusBageta
- 1stroužekČesnek
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 4lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
308 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
8 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Olivy vypeckujeme a nadrobno nakrájíme. V míse je smícháme s nasekaným estragonem, pažitkou a mátou. Přidáme strouhanou citronovou kůru a ricottu. Ochutíme solí a pepřem. Vmícháme rajčatový protlak a vložíme do servírovací misky.
- 2Gril rozpálíme na nejvyšší teplotu. Bagetu nakrájíme na krajíčky a z obou stran je opečeme cca 2 minuty dozlatova. Potřeme je česnekem a servírujeme s pomazánkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.