Chalupářský kebab
30 min.
Ingredience
- 85gramůSlanina vepřová
- 125gramůJátra kuřecí
- 300gramůKlobása Dunajská
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 10gramůPetržel - nať
- 1kusCitrony
- Ochucené máslo
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
576 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
51 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
25 mg
Postup přípravy
- 1Kousky jater obalíme kousky slaniny a napichujeme na jehlu střídavě s klobásou. Mírně rozehřejeme máslo, přimícháme drcený česnek, nasekaný rozmarýn a hořčici.
- 2Polovinou másla potřeme kebaby a opékáme na grilu 4-5 minut z každé strany, až jsou dobře propečené. Osolíme je, opepříme, ozdobíme, podáváme se zbylým máslem a řezy citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.