Chléb s domácí paštikou a krevetovým máslem

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
854 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
62 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
2 g
Cukr
795 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pět lžic másla rozpustíme s nasekanou cibulkou, prolisovaným stroužkem česneku a restujeme doměkka. Potom přidáme játra, 4 snítky nasekané šalvěje a dusíme 8 minut. Osolíme, opepříme a rozmixujeme s 5 dalšími lžícemi másla.
  • 2
    Krevety a ančovičky nasekáme se 4 lžícemi másla do pěny. Poté vmícháme citronovou šťávu a 1 lžíci nasekané petrželky, sůl a pepř. Chléb rozkrojíme na 12 plátků a na pečícím papíru je potřeme přibližně 6 lžícemi másla.
  • 3
    Pečeme 10 minut dozlatova. Polovinu plátků chleba potřeme paštikou, druhou polovinu krevetovým máslem. Okamžitě je podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.