Chutný salát se slaninou a zelenými fazolkami

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
668 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
60 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na nudličky. Fazolky očistíme a vaříme v osolené vroucí vodě 15 minut. Potom je slijeme a nakrájíme na kousky.
  • 2
    Cukety omyjeme, očistíme a nakrájíme na tenké proužky. Papriku omyjeme, rozkrojíme, zbavíme semen a nakrájíme na proužky.
  • 3
    Hořčici smícháme s octem a olejem, dochutíme solí, pepřem a cukrem. Zelinu a slaninu dáme do salátové mísy a promícháme.
  • 4
    Pažitku omyjeme a nakrájíme nahrubo. Salát omyjeme a natrháme na větší kousky. Rozdělíme na talíře.
  • 5
    Zeleninu a slaninu rozložíme na salát, pokapeme připraveným dresinkem a posypeme pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.