Čočka v bešamelu

40 min.
Rakousko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
371 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
9 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
25 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čočku přebereme a na noc ji namočíme do studené vody. Druhý den ji slijeme, zalijeme studenou vodou a vaříme bez soli doměkka.
  • 2
    Z mouky a tuku připravíme světlou jíšku. Krátce ji zapražíme s jemně nakrájenou cibulí, petrželovou natí a citronovou kůrou. Přilijeme vývar z čočky, přidáme tymián, bobkový list, sůl, pepř, hořčici a ocet.
  • 3
    Nakonec přimícháme uvařenou čočku a vše krátce povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.