Conchiglie s cizrnou

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
608 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
11 g
Sacharidy
106 g
Vláknina
9 g
Cukr
317 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme.
  • 2
    Mezitím rozpálíme olej a orestujeme na něm dozlatova cibuli nakrájenou na tenká kolečka. Přidáme prolisovaný česnek a restujeme ještě cca 1minutu. Poté přidáme propláchnutou a okapanou cizrnu, nakrájená sušená rajčata, najemno nastrouhanou citronovou kůru a nakrájené chilli papričky a směs důkladně prohřejeme. Na závěr vmícháme citronovou šťávu a nakrájené bylinky.
  • 3
    Směs promícháme s těstovinami, ochutíme solí a pepřem. Rozdělíme na talíře, dozdobíme hoblinkami parmazánu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.