Conchiglie s fazolemi

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
866 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
15 g
Sacharidy
139 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme na skus v osolené vodě, scedíme a vrátíme do hrnce.
  • 2
    Na oleji osmažíme dozlatova drcený česnek a nakrájenou cibuli.
  • 3
    Přidáme hotovou omáčku na těstoviny, pomerančovou šťávu a fazole. Směs přivedeme k varu, potom stáhneme oheň a asi 5 minut zvolna prohřejeme.
  • 4
    Na těstoviny nalijeme omáčku s fazolemi, přidáme nastrouhaný čedar a bylinky a mícháme, až se sýr roztaví. Zdobíme nastrouhaným čedarem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.