Conchiglie s fazolemi
30 min.
Ingredience
- 500gramůTěstoviny Conchiglie
- 2stroužkyČesnek
- 60gramůCibule
- 300gramůOmáčka na těstoviny
- 80mililitrůPomerančová šťáva
- 400gramůFazole
- 125gramůSýr Čedar
- 35gramůPažitka
- 20gramůPetržel - nať
- 10gramůOregano čerstvé
- 5gramůSůl
- 1lžíceOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
866 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
15 g
Sacharidy
139 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme na skus v osolené vodě, scedíme a vrátíme do hrnce.
- 2Na oleji osmažíme dozlatova drcený česnek a nakrájenou cibuli.
- 3Přidáme hotovou omáčku na těstoviny, pomerančovou šťávu a fazole. Směs přivedeme k varu, potom stáhneme oheň a asi 5 minut zvolna prohřejeme.
- 4Na těstoviny nalijeme omáčku s fazolemi, přidáme nastrouhaný čedar a bylinky a mícháme, až se sýr roztaví. Zdobíme nastrouhaným čedarem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.