Conchiglie s pečenou zeleninou

85 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
476 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
3 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Předehřejeme troubu na 190 stupňů Celsia. Papriky zbavíme zrníček, nakrájíme na centimetrové kostičky, taktéž nakrájíme lilek a cukety. Vše vložíme do síta a propláchneme studenou tekoucí vodou. Necháme okapat a přendáme do hlubšího plechu na pečení.
  • 2
    Přilijeme 45 ml olivového oleje, posypeme petrželí a oreganem. Osolíme, opepříme, vše promícháme. Pečeme v předehřáté troubě 30 minut, během pečení třikrát zamícháme.
  • 3
    K zelenině vmícháme malá rajčátka podélně rozpůlená a zbavená zrníček. Poté ještě vložíme česnek nakrájený na kousky a pečeme dalších 20 minut. Během pečení dvakrát promícháme. Mezitím uvaříme těstoviny dle návodu na obalu.
  • 4
    Uvařené těstoviny smícháme s upečenou zeleninou a zbývajícím olejem. Vše důkladně promícháme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.