Crostini s kozím sýrem a lilkem

30 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
464 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
7 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bagetu nakrájíme na šikmé plátky, po obou stranách potřeme olejem a urovnáme na plech. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 10 minut. Během pečení plátky obrátíme a upečené potřeme rozkrojeným česnekem.
  • 2
    Omytý lilek nakrájíme na kolečka silná asi 5 mm, potřeme po obou stranách olejem a grilujeme doměkka. Přitom je jedenkrát obrátíme.
  • 3
    Potom kolečka lilku rozkrojíme na poloviny nebo čtvrtiny a v míse je osolíme a opepříme. Promícháme se zbylým olejem, nasekanou mátou a balsamicem.
  • 4
    Topinky potřeme rozetřeným kozím sýrem, ozdobíme lilkem a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.