Cuketa s bruscheti

45 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
212 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
9 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme vařící vodou, oloupeme a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Na rozpáleném oleji opečeme osolenou, na kolečka pokrájenou cuketu a vyjmeme ji. Do výpeku vložíme rozkrájenou cibuli, krátce ji osmahneme, přidáme rajčata, nasekaný česnek, oregano, bazalku, petrželku a sůl. Vše podusíme do odpaření tekutiny.
  • 3
    Krajíčky veky opečeme na teflonové pánvi. Na topinky (bruscheti) rozložíme opečené plátky cukety, potřeme rajčaty a posypeme nastrouhaným Parmezánem. Zapečeme pod grilem nebo v troubě.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.