Cuketová omeleta s petrželkou a rukolou

40 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
339 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
25 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou, na plátky nakrájenou cuketu opečeme na rozehřátém oleji. Přidáme nasekanou cibuli a česnek, osolíme, opepříme a opékáme asi 5 minut.
  • 2
    Smícháme vejce, mléko, strouhanku, nasekanou petrželku a 50g nastrouhaného sýru, sůl a pepř. Do těsta vmícháme zeleninu, na kostičky nakrájený řapíkatý celer a na másle pečeme 15 minut omeletu.
  • 3
    Potom omeletu přendáme na plech vyložený pečicím papírem, posypeme zbylým sýrem a pod grilem v troubě zapékáme 1 minutu.
  • 4
    Pečenou omeletu nakrájíme na porce a podáváme ozdobenou rukolou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.