Cuketové rizoto

40 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
674 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
24 g
Sacharidy
97 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli spolu se slaninou nakrájíme nadrobno a opečeme na rozehřátém oleji. Přidáme omytou, na kostičky nakrájenou cuketu a prolisovaný česnek a krátce opečeme.
  • 2
    K zelenině vmícháme propláchnutou rýži, osolíme, opepříme a ochutíme citronovou šťávou. Zalijeme vývarem a za občasného míchání vaříme asi 20 minut. Podle potřeby přiléváme vývar.
  • 3
    Hrnec odstavíme z plotny a vmícháme máslo s nastrouhaným sýrem. Pokrm posypeme nasekanou petrželkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.