Ďas s pikantní rajčatovou omáčkou

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
444 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
13 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozehřátém másle zpěníme drobně nakrájené šalotky. Rybu bez kůže a páteře nakrájíme na větší kousky, osušíme kuchyňskou utěrkou a na šalotce osmahneme ze všech stran. Do hrnce přidáme česnek, rajčata, sůl a pepř. Ochutíme kari a cayenským pepřem. Později můžeme pokrm ještě jednou dochutit. Pod pokličkou dusíme při mírné teplotě 20 minut. Přidáme smetanu a dalších 10 minut povaříme. Případně dochutíme.
  • 2
    Rybu naservírujeme na talíře, polijeme propasírovanou omáčkou a dozdobíme sekanou petrželí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.