Divoká kachna pečená s bylinkami

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
735 kcal
Bílkoviny
85 g
Tuky
35 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
723 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kachnu očistíme, osolíme a naporcujeme. Slaninu a cibuli nakrájíme nadrobno, bylinky nahrubo nasekáme.
  • 2
    V pekáči osmažíme slaninu s cibulí, poté vložíme porce kachny, posypeme bylinkami, zalijeme pivem a pečeme v předehřáté troubě, až je maso měkké.
  • 3
    Během pečení maso obracíme a poléváme výpekem. Je-li třeba, podlijeme horkou vodou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.