Dušená hovězí svíčková s bramborami

95 min.
Švédsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
4 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené maso nakrájíme na kousky a opečeme je na rozehřátém oleji. Maso osolíme a opepříme.
  • 2
    Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, přidáme k masu a krátce podusíme.
  • 3
    Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Polovinu plátků urovnáme do vymaštěné zapékací mísy, navrch rozložíme vrstvu masa a cibule, přikryjeme zbylými bramborami. Osolíme, opepříme a zalijeme pivem. Pokrm dusíme ve středně vyhřáté troubě asi 1 hodinu doměkka. Před podáváním posypeme nasekanými bylinkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.