Dušená masa se zeleninou a žampiony

75 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
531 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
19 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí a vepřové maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Očištěnou karotku, kedlubnu, žampiony a nové brambory nakrájíme na čtvrtky, petrželovou nať jemně posekáme, makaróny uvaříme podle návodu, scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Nakrájené maso vložíme do silnostěnného hrnce, zalijeme vodou, aby bylo maso ponořené, přimícháme sůl, pepř, majoránku, mletý kmín, muškátový květ a pod poklicí vaříme za občasného promíchání. Po 30 minutách přidáme zeleninu i s bramborami a rozdrceným česnekem, opět vaříme zhruba 20 minut. Na závěr vmícháme uvařené makaróny, posypeme petrželovou natí a 5 minut necháme prohřát.
  • 3
    Směs servírujeme v hrnci, v němž se vařila.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.