Dušená zelenina na kari
70 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 60mililitrůOlej arašídový (podzemnicový)
- 2kusyHrušky
- 500mililitrůVývar zeleninový
- 200gramůKarotka baby
- 200gramůBrokolice
- 2lžíceKoriandr čerstvý
- 2lžíceKari koření
- 6stroužkůČesnek
- 200gramůKvěták
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 60mililitrůProtlak rajčatový
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
222 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
13 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Na oleji restujeme sedm minut cibuli nadrobno a prolisované stroužky česneku. Poté přidáme kostičky hrušek a restujeme dalších sedm minut, můžeme během toho přilít trochu vody. Pak přimícháme protlak a kari, po dvou minutách ještě vývar, osolíme, opepříme a přivedeme k varu na patnáct minut.
- 2Poté přisypeme mrkev a dusíme pět minut. Pak přidáme brokolici a květák. Za deset minut posypeme pokrm koriandrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.