Dušené fazolky se zeleninou

100 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
763 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
31 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
18 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žampiony nasekáme, mrkev nakrájíme najemno, brambory na kostky, fazole nadrobno, česnek prolisujeme.
  • 2
    Hříbky zalijeme 625 ml horké vody a máčíme asi dvacet minut.
  • 3
    Na oleji restujeme čtyři minuty žampiony, mrkev, brambory, fazolové lusky. Pak přidáme tymián, šalvěj, česnek, hříbky, víno, vývar, sůl a pepř. Vaříme bez pokličky dvacet minut, poté přidáme boby a dusíme deset minut. Nakonec ke směsi přidáme fazole.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.