Dušené houby v zeleninové marinádě

60 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
170 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
11 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na oleji necháme změknout nasekanou cibuli a prolisovaný stroužek česneku. Pak přidáme protlak, víno, hřebíčky, trochu šafránu podle chuti, sůl a pepř. Směs povaříme asi čtyřicet pět minut. Během toho můžeme přidat vodu.
  • 2
    Nakonec přidáme i nakrájené houby a podusíme je pět minut. Přes noc je necháme vychladnout a směs podáváme studenou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.