Dušené jehněčí s čili omáčkou

85 min.
Mexiko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
515 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
24 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
13 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čili papričky nalámeme, vložíme do mísy a zalijeme horkou vodou. Necháme 30 minut máčet, pak obsah mísy vlijeme do mixéru, přidáme česnek, hřebíček, skořici a pepř a rozmixujeme na hladkou pastu.
  • 2
    Ve větším hrnci rozpálíme olej, přidáme kostky jehněčího ramínka a smažíme, až zhnědnou.
  • 3
    Na maso dáme bramborové plátky, osolíme, zakryjeme a vaříme 10 minut na středním ohni.
  • 4
    Přelijeme směsí čili omáčky a promícháme. Znovu zakryjeme a vaříme asi 60 minut na mírném plameni doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.