Dušené kuře španělské

85 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
882 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
25 g
Sacharidy
101 g
Vláknina
9 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do igelitového pytlíku dáme papriku, sůl, pepř a mouku a omyté a osušené porce kuřete, aby se hezky obalily ve směsi.
  • 2
    Rozehřejeme olej ve velkém ohnivzdorném hrnci. Přidáme porce kuřete a smažíme 8 minut. Poté vyndáme z hrnce a dáme stranou. Přidáme do hrnce nakrájenou cibuli a česnek a smažíme, dokud nezačnou zlátnout. Přidáme pokrájená rajčata a papriku, 3 minuty dusíme.
  • 3
    Do hrnce vrátíme porce kuřete, přidáme vývar, víno, brambory, olivy a bobkový list. Přikryjeme pokličkou, necháme hodinu zapékat v předehřáté troubě.
  • 4
    Podáváme horké s čerstvým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.