Dýňové zelí s rajčaty

40 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
272 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
16 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dýni oloupeme, rozkrojíme a zbavíme semen. Nakrájíme ji na nudličky, vložíme do mísy, osolíme a necháme asi 30 minut odpočinout.
  • 2
    Z mouky, tuku, jemně nakrájené cibule a nasekané petrželky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji trochou vývaru a povaříme.
  • 3
    Rajčata oloupeme, nakrájíme na nudličky a spolu s vymačkanou dýní je přidáme do omáčky. Osolíme, opepříme, okyselíme, vmícháme utřený česnek a vše dusíme doměkka.
  • 4
    Nakonec přilijeme rozkvedlanou kyselou smetanu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.