Džuveč z králičího masa
75 min.
Ingredience
- 500gramůKráličí maso
- 2lžíceOlej stolní
- 350gramůRajčata
- 500gramůPaprikové lusky čerstvé
- 350gramůBrambory
- 2lžičkyPaprika mletá sladká
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 1šálekVoda pitná
- 2stroužkyČesnek
- 1kusCibule
- 2lžícePetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
318 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
11 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté králičí maso vykostíme a nakrájíme na kousky. Osolíme, opepříme a posypeme lžičkou mleté papriky. Maso opečeme na oleji ve větší pánvi.
- 2K opečenému masu přidáme oloupanou, nahrubo nasekanou cibuli a krátce podusíme. Potom vmícháme omytá, na dílky nakrájená rajčata, očištěné, na nudličky nakrájené papriky, oloupané, na plátky nakrájené brambory, česnek utřený se solí a mletou paprikou a nakonec vsypeme nasekanou petrželku. Podlijeme horkou vodou a pod pokličkou dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.