Farfalle s artyčoky, olivami a ricottou

40 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
650 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
16 g
Sacharidy
104 g
Vláknina
10 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme.
  • 2
    Mezitím artyčoky slijeme z nálevu a nakrájíme na jemné plátky. V pánvi rozpálíme olej a prolisovaný česnek orestujeme doměkka. Přidáme artyčoky a nakrájené olivy a směs za stálého míchání prohřejeme. Posypeme nakrájenou pažitkou a rozdrobeným sýrem. Ochutíme solí, pepřem a zahříváme dokud se sýr neprohřeje.
  • 3
    Směs promícháme v hrnci s těstovinami, rozdělíme na talíře a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.