Farfalle s artyčoky, olivami a ricottou
40 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
650 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
16 g
Sacharidy
104 g
Vláknina
10 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme.
- 2Mezitím artyčoky slijeme z nálevu a nakrájíme na jemné plátky. V pánvi rozpálíme olej a prolisovaný česnek orestujeme doměkka. Přidáme artyčoky a nakrájené olivy a směs za stálého míchání prohřejeme. Posypeme nakrájenou pažitkou a rozdrobeným sýrem. Ochutíme solí, pepřem a zahříváme dokud se sýr neprohřeje.
- 3Směs promícháme v hrnci s těstovinami, rozdělíme na talíře a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.