Fazole řecké

70 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
228 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
5 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
7 g
Cukr
367 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do žáruvzdorné mísy dáme okapané konzervované fazole. Přidáme rozetřený česnek, olivový olej a smažíme 5 minut za občasného míchání. Přidáme oregano, bobkový list, vývar, citronovou šťávu, rajčatový protlak, pokrájenou červenou cibuli a přikryté vaříme 60 minut, dokud omáčka nezhoustne.
  • 2
    Vmícháme sůl, pepř, rozpůlené černé olivy a podáváme jak teplé, tak studené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.