Fazolová pánev s ovčím sýrem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
428 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
21 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
11 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ve slupce v osolené vodě, slijeme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Očištěné fazolky nakrájíme na kousky a vaříme 10 minut v osolené vodě, scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Oloupanou, nasekanou cibuli a česnek necháme zesklovatět na oleji. Přidáme brambory, fazolky, oloupanou a na kolečka nakrájenou mrkev, lístky šalvěje a opékáme několik minut. Osolíme, opepříme, zalijeme vývarem a povaříme 5 minut.
  • 3
    Nakonec na pokrm rozdrobíme ovčí sýr a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.