Fazolová pánev s ovčím sýrem
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 600gramůBrambory
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 400gramůFazolové lusky zelené
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusŠalvěj čerstvá
- 100mililitrůVývar zeleninový
- 200gramůSýr ovčí tvrdý - Pecorino
- 500gramůMrkev kořen
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
428 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
21 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
11 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Brambory uvaříme ve slupce v osolené vodě, slijeme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Očištěné fazolky nakrájíme na kousky a vaříme 10 minut v osolené vodě, scedíme a necháme okapat.
- 2Oloupanou, nasekanou cibuli a česnek necháme zesklovatět na oleji. Přidáme brambory, fazolky, oloupanou a na kolečka nakrájenou mrkev, lístky šalvěje a opékáme několik minut. Osolíme, opepříme, zalijeme vývarem a povaříme 5 minut.
- 3Nakonec na pokrm rozdrobíme ovčí sýr a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.