Fazolová polévka s klobásou a bramborami

80 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
373 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
14 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí vývar podle chuti osolíme, opepříme, trochu přihřejeme, nasypeme do něj fazole a necháme máčet přes noc.
  • 2
    Fazole přivedeme k varu, přidáme na kostky nakrájené brambory a vaříme doměkka. Brambory by se měly rozvařit.
  • 3
    Cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev s petrželí na kolečka, celer na kostičky, klobásu na plátky, pórek nasekáme najemno, česnek prolisujeme.
  • 4
    V pánvi rozpálíme olej, přidáme cibuli, mrkev, celer, petržel, česnek, posypeme mletou paprikou a osmahneme. Přidáme do polévky, přisypeme plátky klobásy a dovaříme.
  • 5
    V talířích porce polévky posypeme nasekaným pórkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.